Even voorstellen

Wij van Beijk Catering sluiten ons volledig aan bij de kernwaarden van SC Heerenveen; betrouwbaarheid, saamhorigheid, gastvrij, ambiteus, innovatief en eigenzinnig.

Precies de gronden waarop sc Heerenveen & Beijk Catering al jarenlang vruchtbaar samenwerken. Ons prachtige Abe Lenstra Stadion leent zich uitstekend voor verschillende gelegenheden en dat blijft niet bij zakenlijke evenementen als congressen, meetings, netwerkborrels en personeelsfeesten alleen.
Het stadion leen zich ook perfect uit voor familiefeesten en bruiloften in voetbalsfeer. Wij organiseren hierdoor een scala aan verschillende evenementen. Mocht u toch nog net naar iets anders op zoek zijn? Geen probleem, neem contact met ons op, maatwerk is altijd mogelijk, passend in elk budget.

Ook kunnen wij met ons eigen evenementen artiestenbureau "to be in Touch Events" u nog meer van dienst zijn. Naast dat we eigen decors in huis hebben is het nu ook mogelijk om tegen de scherpste condities artiesten, bands, showblokken en speciale acts aan te bieden.
Als het nu gaat om een troubadour, een bekende artiest, een swingende liveband of een leuke spelshow "Ik hou van Holland" wij verzorgen het graag.
Daarnaast hebben we prachtige casinotafels die naast gezellige spanning ook zorgen voor het netwerken en socialiseren van de gasten.

Kom, kijk en geniet!